Win een exemplaar van ‘Omerta’ van schrijversduo Bogaerts

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het schrijversduo Willy en Steven Bogaerts heeft een nieuw boek uit: ‘Omerta’. Ook in deze negende ‘worp’ van vader en zoon Bogaerts spelen moorden, misdaad, Leuven en politiecommissaris Claude Bottu de hoofdrol. Dankzij Leuven Actueel maak je bovendien kans om een exemplaar te winnen.

Wil je meer weten over het boek, klik dan naar het interview met Willy en Steven Bogaerts op deze site. Ze vertellen er honderduit over het verhaal, hun nieuwe uitgeverij en hun toekomstplannen.

Ben je overtuigd en wil je het boek graag lezen? Goed nieuws! Je maakt namelijk kans op een van de vijf gratis én gesigneerde exemplaren die Leuven Actueel dankzij het schrijversduo kan weggeven. Het enige wat je moet doen, is naar Facebook surfen, de pagina van Leuven Actueel liken en dit bericht delen. Stuur vervolgens een mailtje met je naam en adres naar redactie@leuvenactueel.be. Wij brengen je op de hoogte of je al dan niet bij de gelukkigen hoort.

Nog meer zin om je te laten onderdompelen in de sfeer van Omerta? Loop dan op 29 oktober tussen 16 en 17.30 uur eens langs in Standaard Boekhandel in de Diestsestraat in Leuven. Willy en Steven zullen er hun boek signeren en tevens een glaasje Omerta rum – een drankje dat een rol speelt in het verhaal – schenken voor de aanwezigen.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans