Wild in’t Park strikt toffe groep voor de kleinsten

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Na de doortocht van Kapitein Winokio in 2015 heeft Wild in’t Park ook dit jaar een super toffe groep voor de kinderen voorzien. Op donderdag 5 mei komt Radio Oorwoud met MC Dimitri Leue de 9de editie van Wild in’t Park op gang trappen.

Deze muzikale rollercoaster is een initiatief van WWF en brengt beestige liedjes over het milieu. In januari hebben ze nog in een nokvolle AB hun nieuwe cd voorgesteld. Nu zijn ze klaar om Herent te veroveren. Met Hannelore Bedert, Thomas Vanelslander (Gorki), Bart Van Lierde (K’s Choice, Meuris) en MC Dimitri Leue krijgen de kinderen een mega live band voorgeschoteld. Dansen, meebrullen en swingen verplicht!

Rock Rally

Voor het vierde jaar op rij selecteert Wild in’t Park ook jong en lokaal talent via de Wild in’t Park Rock Rally. Benieuwd wie er kans maakt op een plek op het podium, of speel je zelf in een band? Op rockrally.wildintpark.be kan je je inschrijven of je stem uitbrengen. Op zaterdag 27 februari strijden dan 5 bands voor een plaats op de affiche. Kom die avond zeker naar GC De Wildeman want naast 5 optreden krijg je ook de sneak-preview van de hele line-up en kan je meeklinken op de start van de ticketverkoop met een gratis vat.

Tickets

Wild in’t Park zal dit jaar op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 mei 2016 plaatsvinden. Een combiticket voor drie dagen kost 45 euro in voorverkoop. Voor donderdag en vrijdag betaal je in voorverkoop 15 euro. Een zaterdagticket kost 20 euro. Wild in’t Park is in de regio dé start van het festivalseizoen. Info en tickets op www.wildintpark.be en www.facebook.com/wildintpark

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans