Wild in’t Park houdt nachtelijke promostunt

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Afgelopen zaterdag ontwaakte Herent in feestmodus. Naar aanleiding van de 10de verjaardag kleedde de organisatie van Wild in’t Park vrijdagnacht het ‘straatmeubilair’ feestelijk aan.

Banken werden gehuld in slingers, ballonnen werden aan verlichtingspalen gehangen en de elektriciteitskasten kregen een strikje om. Daarnaast lieten de actievoerders ‘klein-duimpje-gewijs’ hun logo in krijtverf achter op de straat. De actie werd ook gefilmd zodat mensen daags nadien op sociale media konden zien wat er precies gebeurd was. “We deden de actie omdat we met Wild in’t Park 10 jaar bestaan en we zoveel mogelijk mensen willen overhalen om naar ons festival te komen.”

Wild in’t Park vindt plaats op 5, 6 en 7 mei in het Wildemanspark in Herent. Op het programma mooie namen als Admiral Freebee, K’s Choice, Soulsister, The Magical Flying Thunderbirds, Yevgueni, Les Truttes, De Ketnetband,… Ook André Brasseur vervoegt sinds kort de affiche. Hij vervangt Lowrider, een concert dat eerder geannuleerd werd. De koning van het hammondorgel zal de tent zaterdag aan het dansen krijgen vanaf 20 uur.

Meer info: www.wildintpark.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans