Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

De Langste Dag

Morgen staat het centrum van Leuven volledig in het teken van De Langste Dag. De 28ste editie biedt straatartiesten, een brocanterie, een autoshow met 75 wagens, een vrijetijdsmarkt op de Grote Markt en het grootste openlucht-kapsalon ter wereld. Voor de derde keer wordt op de Oude Markt het grootste openlucht kapsalon ter wereld in geïnstalleerd. De opbrengst gaat naar Kom tegen Kanker. Annemie Struyf en Eddy Demarez zijn meter en peter van het evenement.” (KH)

Info: zaterdag 22 juni, www.delangstedag.be en op www.leuvenhandelt.be

The Hattricks in concert

Stomende rock ’n roll voorzien van de dynamische vocale klanken van niemand minder dan Pikke Punk. Hij wordt bijgestaan de legendarische Steve Tucksin en co. Gratis te beleven in de al even legendarische herberg Den Deugniet in Haasrode. (KH)

Info: The Hattricks, zaterdag 22 juni, 22 uur, gratis

Expo The Trophy

De laatste kans om deze boeiende tentoonstelling van Tom Liekens te zien. Nog tot zondag 23 juni in Cypres Galerie in de Vaartstraat 131. Dagelijks te bezoeken van 14 tot 18 uur. (KH)

Info: www.cypresgalerie.be, 016/29.77.37

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel