Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

België-Servië in Den Deugniet

Onze Rode Duivels spelen vanavond een belangrijke thuiswedstrijd voor de kwalificatie voor het WK Voetbal in Brazilië in 2014. Kompany en co nemen het op tegen Servië. Duiveluitdaging van dienst is zoveel mogelijk vrouwen achter de Belgen te scharen. Ook in Den Deugniet in Haasrode maken ze daar een erezaak van. Cafébaas Toets trakteert op Jacob’s Creek voor elke vrouwelijke supporter die een rode bh draagt. Dames met een hele set rode lingerie krijgen een fles cadeau. Supporters met een Belgische vlag krijgen een Stella Artois cadeau.

Info: café Den Deugniet, Milsestraat 49, Haasrode, vanavond om 20.30 uur, gratis toegang

Bal Fatal 3.0

Jaarlijkse legendarische fuif. Dit jaar een speciale editie georganiseerd door 30-jarigen die de laatste jeugdigheid uit hun benen willen fuiven, en enkele oude rakkers die nog kunnen feesten alsof ze nog maar net 30 zijn geworden. Bal Fatal 3.0 staat garant voor drank tegen schandalig democratische prijzen. Stilstaan is onaanvaardbaar.

Info: Blauwe Kater, Hallengang 1, Leuven, gratis toegang, zaterdag vanaf 22 uur

Stevolvers Flashback: voulez-vous danser avec moi

Bijzonder plezant feestje in café Orient. Dansen is een verplichting. Laat u maar eens goed gaan. Iedereen welkom vanaf 22 uur.

Info: café Orient, Oude Markt, Leuven, gratis toegang, zaterdag vanaf 22 uur 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel