Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

Den Babbelplansjei

Den Babbelplansjei is aan de zevende editie toe en gaat verder op de ingeslagen weg.  Nu zaterdag om 16 uur bent u opnieuw welkom aan College De Valk voor een nieuwe editie. Ook u kan zich nog aanmelden als u de Leuvenaars iets zinnig te vertellen hebt:info@van-eyck.be, 0477/ 66 29 37. Morgen heeft Dominique Vanpee het over de vraag of we in Leuven nog genoeg samen doen. Discussieer en brainstorm mee, nu zaterdag om 16 uur!

Radio Modern

Leuven, wee uw gebeente, want Radio Modern viert vanavond zijn 7e verjaardag in stijl. Miss Bizie warmt u op en toont u hoe er toenertijd geswingd werd dat het een lieve lust was. Daarna ruimt deze vrolijke deerne volgaarne plaats voor The Rock ‘n’ Roll Society, een zes man tellend leger dat stelling neemt op het podium en niet van plan lijkt ooit nog weg te gaan. Nog voor hun laatste noot is uitgestorven, nemen huisdj’s The Boppin’ Benvis Brothers hun plaats in de spotlights over, met als enige doel hun levensmissie in daden om te zetten: deze net afgebortselde heren blazen de beste oldies van Sinatra tot Chubby Checker nieuw leven in.

Het Depot, 20 uur, www.hetdepot.be

Rode Duivels op groot scherm

Vanavond is de avond van de waarheid voor onze Rode Duivels. Het zal u dan ook niet verbazen dat heel wat cafés een groot scherm hebben voorzien om de wedstrijd van de waarheid op de voet te volgen. De locaties allemaal opnoemen, is onbegonnen werk maar de voetballiefhebber onder u zal in Leuven geen minuut moeten missen van de wedstrijd tegen Kroatië. De Duivels kunnen vanavond voor het eerst in twaalf jaar een deelname aan het WK afdwingen. Op naar Brazilië, met uw steun uiteraard.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel