Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

Wijgmaalse feesten

Morgen vinden de Wijgmaalse feesten plaats, deze keer niet op het dorpsplein maar wel aan het Ymeriacomplex. Op het programma onder meer een kleuterloop, een kinderloop, een stratenloop en een dopelingenkoers. Voor de minder sportief aangelegde mensen onder ons ook muziek en comedy op de affiche. Zo komt comedian Raf Coppens zijn verhaal doen en staan onder meer Berry Quincy en The DeVilles op het podium. Meer info: www.feesten.wijgmaal.be

Abdijfeesten Vlierbeek

Wie een gezellige uitstap wil doen met de hele familie kan zaterdag naar de Abdijfeesten in Vlierbeek gaan. Het bekende café ‘In Den Rozenkrans’ bestaat 25 jaar en dat wordt uiteraard gevierd. De activiteiten zijn ten voordele van ‘Move To Improve’. Op het programma onder meer een familiefietszoektocht en een motortreffen. Muzikaal zorgt onder meer Kloezo voor de ambiance.

STUK Eindfeest

Geen tip voor het weekend maar wel eentje om nu al te noteren in uw agenda. Op 30 mei viert kunstencentrum STUK het eindfeest. Na alweer een geslaagd seizoen eindigt STUK met een onvergetelijk feest. De toegangsprijs bedraagt 7 euro. Op het programma onder meer LEFTO en Mighty Mike. Een aanrader! Meer info: www.stuk.be.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel