Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

Den Babbelplansjei

Den Babbelplansjei gaat na enkele edities verder op de ingeslagen weg.  Nu zaterdag om 16 uur  bent u opnieuw welkom aan College De Valk voor een nieuwe editie. Ook u kan zich nog aanmelden als u de Leuvenaars iets zinnig te vertellen hebt: info@van-eyck.be, 0477/ 66 29 37.

CANTA LUNA met stadssopraan Noémie Schellens

Een betoverend stemmen-event met Leuvense koren en stadssopraan Noémie Schellens. Elk jaar opent 30CC het seizoen met een feestelijk evenement op locatie voor een ruim publiek. “In 2013 kiezen we voor een stemmig concept waarbij stadssopraan Noémie Schellens aan de slag gaat met vele Leuvense koren. Het provinciedomein van Kessel-Lo wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een magische plek waar meer dan 200 stemmen samen weerklinken. Laat je meeslepen in deze stemmenzee, de volle maan zorgt voor de rest!”

Belangrijke praktische info: in- en uitgang via de Domeinstraat. Er is een fietsparking voorzien. Vanaf 21.00 uur is er ook enkel uitgang via de Domeinstraat.

http://www.30cc.be/programma/festivals/canta-luna-13-14/canta-luna.jsp

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel