Weekendtips

Leuven is een bruisende stad en via de wekelijkse nieuwsbrief van Leuven Actueel willen we u dan ook op de hoogte houden van de leukste activiteiten in de stad. De lijst is, uiteraard,  niet volledig maar via onze tips kan de verveling alvast niet toeslaan in het weekend.

Beleuvenissen

Vanavond is het opnieuw zover: Beleuvenissen. Vier vrijdagen in juli kan u genieten van gratis muziek in de binnenstad. Vanavond staat het thema Special op het programma. Vanaf 20.30 uur staan er optredens gepland om het Vounckplein, de Grote Markt, de Oude Markt, de Vismarkt, het Layensplein en het Hogeschoolplein. Topper vanavond is het optreden van Natalia op de Oude Markt. De start is voorzien om 22 uur.

Meer info en programma: www.leuven.be

Fandag OHL

OHL organiseert zaterdag vanaf 13 uur een fandag. Iedereen is welkom. De club organiseert heel wat activiteiten aan Den Dreef. ’s Avonds speelt OHL een oefenwedstrijd tegen Troyes. Hieronder het volledige programma:

13.00u-19.00u: Lionel Kidsclubdorp met springkastelen,kindergrime, clowns, kermisattracties, yoghurtijsjes van Stefan Gislason (Yo concept)… (tribune I)

13.00u-17.00u: Deklattrappen op A-terrein (ingang naast Offside)

13.15u – 14.45u/ 15.30u – 17.45u: Minivoetbaltornooi (grasparking)

13.30u -14.30u: Voetbaltricks met de spelers (grasparking)

14.30u: Spelersvoorstelling met de nieuwe truitjes (A-terrein)

16.00u – 17.00u: Handtekeningensessie met de spelers (Offside)

16.30 – 17.00u: Haal jouw gratis ticket voor de wedstrijd af aan de stand van O-Hasj-El (hoofdtribune)

18.00u: Prijsuitreiking winnaars voetbaltricks & minivoetbaltornooi (Offside)

17.45u – 18.15u: Demotraining van onze OHL vrouwen met livecoaching van Mario Cassimon (A-terrein voor tribune K)

19.00u: OHL – Troyes AC

Dorpsfeest Haasrode

Ook dit jaar mag u zich in Haasrode weer verwachten aan een fantastisch Dorpsfeest op de Nationale Feestdag. “Vorig jaar ontvingen wij 2000 bezoekers en met onze spetterende affiche gokken wij opnieuw op een succesvolle editie! Omdat we er dit jaar een echte familiedag van willen maken, starten de activiteiten vanaf 13 uur.” Op de affiche onder meer optredens van Berry Quincy, The Wolf Banes en de beste covergroep ons bekend, Daylight Comes. Het dorpsfeest is een organisatie van vzw Hoola Hoop & Den Deungiet

Meer info: www.dorpsfeesthaasrode.be

Belangrijke mededeling

Volgende week gaan we er eventjes een weekend tussenuit. De berichten op de website blijven uiteraard het nieuws van de dag brengen, maar de nieuwsbrief zal u een weekje moeten missen. Tot binnenkort!

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel