Web 2.0 Directory

Zoek in Leuven   ›  CRAYWINCKELHOF

CRAYWINCKELHOF

Dé uitvalsbasis om het Hageland te ontdekken

Slechts één adres voor wie het Hageland wil ontdekken op een ontspannen manier: exclusief gastenverblijf Craywinckelhof. Deze uitzonderlijke guesthouse is gelegen in Lubbeek, een groene gemeente die perfect is als uitvalbasis voor je ontdekkingstocht door de Hagelandse heuvels

Uitbaters Peter en Louis ontvangen je met open armen en bieden je onthaasting aan in een prachtig gerenoveerde vierkantshoeve. Het gastenverblijf is al een belevenis op zich, want de vijf gastenkamers zijn tot in de puntjes uitgerust voor jouw comfort, inclusief wifi . Tel daar nog de jacuzzi, de infraroodcabine en de ontbijtruimte met zicht op de huisbrouwerij bij en je weet dat Craywinckelhof ‘the place to be’ is.

De twee dubbele kamers op het gelijkvloers zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Ook kinderen zijn geliefde gasten in Craywinckelhof. De drie duplex familiekamers bieden elk slaapplaats voor vier personen. Fietstochten, een huifkartocht, een feest… het kan allemaal in dit gastenverblijf met een uitstekende reputatie.

Deze locatie leent zich, met 2 professioneel uitgeruste zalen, voor private dining (vanaf 8 personen), feesten, vergaderingen en events allerhande. Voor deze gelegenheden is Craywinckelhof ook culinair een aanrader. Hagelandse gastronomie staat centraal in dat verhaal. Streekgastronoom Peter Schrevens leerde de stiel in hotelschool Ter Duinen in Koksijde en maakt in Craywinckelhof uiteraard gebruik van kwaliteitsvolle streekproducten. Dat leverde de zaakvoerders een vermelding op in de brochure Straffe Streek van Streekproducten Vlaams-Brabant vzw.

016 49 84 70
Staatsbaan 263, Lubbeek 3210