Voorzitter Leuven Bears neemt ontslag

Jos Detiège legt zijn functie als voorzitter van basketbalclub Leuven Bears neer. Na drie jaar neemt Detiège die moeilijke beslissing omwille van privé-redenen. De club moet nu op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Voorlopig is nog niet bekend wie Jos Detiège zal opvolgen bij Leuven Bears. De Raad van Bestuur wil alleszins haar tijd nemen om de juiste person te vinden om de Leuvense basketbalclub te leiden. Jos Detiège blijft wel lid van de Raad van Bestuur. “Gedurende drie jaar heb ik mijn functie als voorzitter met veel plezier en overgave gedaan. Ik kijk dan ook met mooie herinneringen terug op dit voorzitterschap.

Voor mij is nu echter de tijd gekomen om terug te treden als voorzitter. Ik wil opnieuw een evenwicht vinden tussen mijn job, mijn gezinsleven en mijn gezondheid. Dit en niets anders ligt aan de basis van mijn beslissing. Ik zal trouwens nog verder in deze fijne club actief blijven en zal ook nog verder deel uitmaken van de Raad van Bestuur.

En uiteraard zal ik de komende play-off wedstrijden van nabij volgen. Leuven Bears staat immers voor enkele zware maar mooie uitdagingen.” (KH)

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel