Volley Haasrode Leuven (VHL) heet voortaan BDO Haasrode Leuven

Stefan Van de Weyer
8 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

BDO Belgium heeft zich voor de komende drie jaren geëngageerd als naamsponsor van Volley Haasrode Leuven. De naam van de club zal voortaan BDO Haasrode Leuven zijn en het logo van de club wordt aangepast aan deze nieuwe situatie.

BDO Belgium is een internationaal opererende adviesorganisatie, met een solide reputatie in financiële dienstverlening (Audit, Corporate Finance, Accounting, Tax & Legal) en ander gespecialiseerd advies, waaronder Strategy & Organisation, People, Interim Management, Digital en Risk. BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk, actief in 162 landen.

Voor het komende seizoen treedt de eerste herenploeg van BDO Haasrode Leuven aan in de Euromillionsleague waar het de vijfde plaats van vorig seizoen tracht te evenaren.  Daarnaast start de club voor het eerst in haar bestaan in een Europese campagne, waarin het in de eerste ronde CSKA Sofia treft, met een uitwedstrijd op 28 november en een thuiswedstrijd in Sportoase op 5 december.

De eerste damesploeg van BDO Haasrode Leuven betracht eveneens een top vijf plaats in liga B, de tweede hoogste afdeling.

De samenstelling van onze beide eerste ploegen en hun sportieve staff is beschikbaar op http://www.volleyhaasrodeleuven.be/Ploegen/SHA en http://www.volleyhaasrodeleuven.be/ploegen/SDA.

Naast verschillende andere heren- en damesploegen in de lagere nationale en provinciale reeksen blijft BDO Haasrode Leuven, als één van de grootste clubs van Vlaanderen, zich verder sterk inzetten op haar jeugdwerking.  Met 25 jeugdploegen trachten zij de successen van het uitzonderlijke sterke voorbije seizoen te herhalen.

Hans Wilmots, voorzitter en CEO van BDO Belgium: “BDO is trots op dit partnership. Bij de Leuvense volleybalclub vindt het gelijklopende waarden van respect, loyauteit en duurzaamheid terug. Ook het feit dat BDO Haasrode Leuven de rol van uitdager opneemt van andere clubs met meer middelen, wekt onze bijzondere sympathie. In de ‘voeten op de grond’-mentaliteit, na het opzetten van een strategisch goed opgebouwde aanval, afgerond met een welgerichte smash, vindt BDO Belgium zich helemaal terug.”

Jan Goedhuys, voorzitter van BDO Haasrode Leuven : “De waarden van BDO en VHL matchen: bescheidenheid, dankbaarheid voor de kansen, discipline, hard werken, zelfkritiek, zelfvertrouwen, respect en groepsbelang. Samen zullen wij er iets mooi van maken en zo kan onze eerste herenploeg een stapje zetten richting top vier in België.”

De spelers werden eerder al gelauwerd door de stad Leuven en schepen van sport Erik Vanderheiden (CD&V).

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer