Vijf dronken mannen van straat gehaald

Stefan Van de Weyer
11 maanden geleden
1,430 Views
door Stefan Van de Weyer

De Leuvense politie verwijderde minstens vijf dronken personen uit het straatbeeld. Vier van hen mochten in de cel ontnuchteren, de vijfde werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Een twintigjarige man uit Scherpenheuvel-Zichem die zaterdagnacht in het centrum van de stad in dronken toestand enkele meisjes lastig viel, werd opgepakt en opgesloten ter ontnuchtering.

Een negenentwintigjarige man uit Wijgmaal die zaterdagnacht op de Lavorenberg slapend achter het stuur van zijn auto werd aangetroffen, werd eveneens overgebracht naar het commissariaat omdat hij duidelijk onder invloed van alcohol was.

Een 33-jarige man uit Heverlee die zaterdagavond in dronken toestand werd aangetroffen in de Dekenstraat moest zijn roes uitslapen in de cel. In zijn broekzak werden ook nog verschillende XTC-pilletjes aangetroffen.

Een veertigjarige man die zaterdagavond slapend op het toilet van een café op de Oude Markt werd aangetroffen, werd overgebracht naar het commissariaat waar hij in de cel mocht verder slapen. De dronken man had geen identiteitsdocumenten bij zich.

Een vijfentwintigjarige man uit Leuven werd zaterdagochtend met een hoofdwonde overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. De man was volgens getuigen gevallen en met zijn hoofd op een glasscherf terecht gekomen. Het slachtoffer, dat dronken was, herinnerde zich helemaal niets van het voorval.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer