Verstuur vanaf nu je aangetekende zending elektronisch

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

TBC-Post lanceert een gloednieuwe dienst: de TBC-Post Hybride. Die maakt het mogelijk om aangetekende zendingen elektronisch te versturen in een hybride modus. “De klant bezorgt zijn aangetekend schrijven via mail aan ons, en een fysieke brief hiervan wordt door een postbode van TBC-Post aan de ontvanger aangeboden”, aldus CEO Thierry Brugma.

Een certificering voor elektronische aangetekende zendingen is vooralsnog niet mogelijk in België. Daarom komt TBC-Post, dat sinds 22 mei 2013 een individuele postvergunning heeft voor 10 jaar, met zijn tijd- en geldbesparend alternatief: de hybride aangetekende zending.

“De hybride aangetekende zending is een nieuwe postdienst die het versturen van aangetekende zendingen zal vergemakkelijken”, aldus CEO Thierry Brugma. “De klant hoeft geen brieven meer op te maken of in enveloppen te steken. In plaats daarvan kan hij alle informatie via mail aan TBC-Post bezorgen.” Het postbedrijf doet de rest. Letterlijk. Het print de informatie uit en zorgt voor een aangetekende zending op papier. Daarna bezorgt een postbode van TBC-Post de brief aan de ontvanger, binnen de juiste termijn. Een nieuwe, voordelige manier van communiceren. En dit allemaal op een professionele, veilige en legale manier.

Extra interessant: de klant kan zijn hybride zending online volgen via de website van TBC-Post!

TBC-Post is een privé-postbedrijf dat al 30 jaar actief is in België. In de Oost-Brabantse regio heeft TBC-Post relais points in Leuven, Aarschot, Diest, Boutersem en Landen.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans