Verpleegkundigen speeddaten met studenten op de achterbank

Stefan Van de Weyer
12 maanden geleden
266 Views
door Stefan Van de Weyer

Het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant trekt op 28 april van 12 tot 13 uur naar het UCLL campus Gasthuisberg om te speeddaten met studenten. Op de achterbank van hun wagen beantwoorden de verpleegkundigen alle vragen die de studenten stellen over thuisverpleging en een job bij het Wit-Gele Kruis.

Zorgen voor het verschil

De medewerkers van het Wit-Gele Kruis zorgen elke dag voor het verschil, bij hun patiënten, hun collega’s en hun familie. Met de slogan ‘Zorg mee voor het verschil’ hoopt het Wit-Gele Kruis de studenten te strikken om de eerste stappen te zetten in thuisverpleging. Zo kunnen ze tijdens de vakantieperiode een vakantiejob doen of kunnen ze na hun studies hun eerste vaste job bij het Wit-Gele Kruis starten.

Gele veters

Na de speeddate krijgen de studenten een paar gele veters mee. Zo kunnen ze ook met hun schoenen het verschil maken. Studenten die een originele foto maken en op de Facebookpagina van het Wit-Gele Kruis posten met de hashtag #zorgmeevoorverschil maken kans op… een festivaltent ter waarde van 60 euro!

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer