VIO opent nieuw kantoor in Leuven

Stefan Van de Weyer
12 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

Gelukkige werknemers, gelukkige uitzendkrachten én gelukkige klanten. Met dit motto opent VIO HR op maandag 8 oktober hun nieuwste bediendenkantoor in Leuven. De uitzendorganisatie die zich specialiseert in Logistiek, Office, Sales & Marketing en Engineering, telt ondertussen al 36 kantoren en meer dan 150 VIOllega’s. Hun succesformule? Een unieke, positieve aanpak.

Wat VIO zo bijzonder maakt, is de manier waarop ze rekruteren: altijd vanuit het talent van de uitzendkracht. Omdat iedereen bij VIO gelooft dat mensen beter presteren in de werkomgeving waar ze het best passen. De VIO-medewerkers zoeken aandachtig naar de noden van bedrijven én werkzoekenden. Met als doel deze aan elkaar te koppelen.  De glimlach van de mensen bij het buitenstappen: daar doen ze het voor. En die aanpak werkt, want steeds meer bedrijven doen beroep op de diensten van VIO.

Een uitzendkantoor met een positief verhaal dus. VIO weet als geen ander dat er meer van tel is dan winst en cijfers. De uitzendwereld is een people’s business en moet dus ook zo behandeld worden. Wie binnenstapt bij VIO kan daarom altijd rekenen op een positieve mindset, openheid, vrijheid, fun en dit met de nodige discipline.

Hun gloednieuw kantoor op het Engels Plein 31 wil deze waarden dan ook verder verspreiden in de regio van Leuven. Kantoorverantwoordelijke Elise Jaquemyn en uitzendconsulente Birte Storms zijn heel enthousiast om dit kantoor op te starten. Elise heeft ervaring bij onder andere Secretary Plus en 3W, in de voedingsindustrie en metaalindustrie. “Deze combinatie aan ervaring en know-how geeft mij de mogelijkheid om vanuit de positie van de klant mee na te denken over de best mogelijke oplossing voor zijn of haar bedrijf”, aldus Elise. Ook naar kandidaten toe willen Elise en Birte vooral een persoonlijke aanpak hanteren. Kom dus gerust langs, wie weet matchen ze jouw werkpassie met één van de vele joboppurtiniteiten in de regio.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer