Uitzonderlijke stockverkoop bij Home & Garden

Kirsten Bosmans
3 maanden geleden
558 Views
door Kirsten Bosmans

Home & Garden, dé specialist in tuinmeubelen en tuinartikelen in Korbeek-Lo, organiseert dit en volgend weekend een uitzonderlijke stockverkoop. Profiteer van exclusieve kortingen en geniet komende zomer van je exclusieve design tuinmeubelen.

Ben je het barre winterweer ook stilaan beu? En droom je steeds vaker weg bij het vooruitzicht van de zomer en het zalige buitenleven? Dan heeft Home & Garden uit Korbeek-Lo goed nieuws voor jou. Het organiseert de twee komende weekends namelijk uitzonderlijke stockverkopen. Als klant hoef je alleen maar langs te lopen in de toonzaal en te profiteren van exclusieve kortingen op alle tuinmeubelen in stock.

“Wij helpen onze klanten graag hun winterdipje te overwinnen”, klinkt het bij het Home & Garden team Jan, Liliane en Lynn. “En dat lukt zeker als ze de speciale voorwaarden op onze stock ontdekken. Sla nu je slag zodat je komende lente en zomer luxueus kan genieten van je tuin en terras!”

De stockverkoop vindt plaats in de showroom van Home & Garden, Tiensesteenweg 67 in Korbeek-Lo. Dit op 19, 20, 21, 26, 27 en 28 januari, telkens van 10 tot 19 uur. Meer info: www.homegarden.be/winterblues

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans