The Break Out biedt nieuw concept aan in Aarschot Levensecht ontsnappingsspel

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Het grote witte vraagteken in de Boogaardenstraat in Aarschot krijgt eindelijk een antwoord. Begin juli opent er in het pand de eerste escape room van Aarschot: The Breakout. Achter het project schuilen vier energieke studenten die iets uniek op poten wilden zetten. Gedurende zes maanden kunnen groepen de uitdaging aangaan.

Na jaren leegstand van de oude Mottebal verscheen er in februari plots een groot wit vraagteken. Een paar weken later kreeg het pand de naam “The Breakout”. Sinds enkele weken is het eindelijk bekend wat Aarschot te wachten staat: Een levensecht ontsnappingsspel.

Het concept is simpel: ontsnap, als team, binnen het uur uit de kamer. Samenwerken en logisch nadenken zijn van cruciaal belang om uit het kluwen van puzzels, raadsels en mysteries te geraken. Het team wordt meegesleept in een bloedstollend verhaal.

De uitbaters houden de spelers in de gaten en geven hints waar nodig. Indien de spanning te hoog oploopt is er een paniekknop aanwezig waarmee de kamer op elk moment geopend kan worden.

Op 2 juli opent The Breakout officieel de deuren. Reserveren is vereist en kan nu al via de website: www.thebreakoutaarschot.be.

https://www.facebook.com/thebreakoutaarschot

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer