Huis te koop 3001 LEUVEN HEVERLEE

Leuven Actueel
3 jaar geleden
307 Views
door Leuven Actueel

Gelegen op een boogscheut van hartje Leuven vindt u dit unieke eigendom bestaande uit 2 prachtige herenwoningen met bijzonder mooie aangelegde tuin.

Elke woning beschikt over een netto bewoonbare oppervlakte van 300m². De woning nr. 174 biedt u gelijkvloers inkomhal met vestiaire, een adembenemend mooie, super ingerichte keuken met Aga fornuis, een ontbijthoek die toegang biedt tot het terras en de tuin en een grote bijkeuken-wasplaats. Op de eerste verdieping bevindt zich de living en salon, op de tweede verdieping bevinden zich vooraan een ruime slaapkamer en achteraan de master bedroom met ensuite badkamer met ligbad en inloopdouche, op de derde en vierde verdieping heeft deze woning nog 3 grote slaapkamers en een 2e badkamer met ligbad.

De woning nr. 176 biedt u op het gelijkvloers een kantoor of praktijkruimte met een oppervlakte van 65m² en een archiefruimte, op de eerste en de tweede verdieping bevinden zich telkens 2 kantoren met een gezamelijke oppervlakte van 40m², verdieping drie en vier bestaan uit 3 studentenkamers met gemeenschappelijke keuken en badkamer. Uitzonderlijk mooi aangelegde tuin dewelke u met zijn zuidoriëntatie de ganse dag zon biedt in een verrassend rustig kader. Achteraan bevindt zich de garage. Unieke kans voor vrij beroep.

Meer informatie:
http://www.verimass.be/Web.mvc/nl-be/Detail/2031444

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel