STUK trapt nieuw seizoen af

STUK trapt het nieuwe seizoen traditioneel af met STUK START, een gratis openingsfestival dat een staalkaart biedt van het komende seizoen. Een fijne kennismaking met STUK en een prima appetizer voor het nieuwe culturele seizoen.

“Na een lange, zonnige zomer gooien we de deuren van ons STUKcafé weer helemaal open”, aldus de heren en dames van STUK. “Vanaf nu kan je weer elke dag genieten van lekkere dranken, de juiste muziek en een gezellige sfeer. Vanaf volgende week kan je ook weer een hapje eten, met een nieuwigheid: we bieden ook stoofpotjes aan, zowel met vlees als vegetarisch. Van stoofvlees met blauwe Chimay tot quorn-au-vin, maar ook de pasta’s, soepen, broodjes en chili’s zijn terug van weggeweest. Welkom terug in het mooiste café van Leuven!”

Nieuwe site

“Onze website ziet er ook helemaal anders uit. Frisser en toch even duidelijk. Met meer aandacht voor beelden, zonder het gebruiksgemak uit het oog te verliezen. En met een homepage waarop je in één kleurrijke, heldere oogopslag de weg vindt naar alles wat je in STUK kan beleven. Ontdek het vooral zelf, via www.stuk.be!” 

STUK START : wo 25 > vr 27 september 13

GRATIS OPENINGSFESTIVAL VAN STUK

info & tickets: 016 320 320 – ticket@stuk.be – www.stuk.be

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel