Studeren in de nachtclub

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De blok komt er voor veel studenten weer aan. Dat betekent eerst lang aanschuiven in de eindeloze rij voor de bib om vervolgens in een overvolle studiezaal terecht te komen met veel afleiding. Zie je dat ook niet zitten? Dan zijn de Red Bull Study Clubs de ideale oplossing! En die clubs mag je wel heel letterlijk nemen, want Red Bull tovert Ampere in Antwerpen en Barvista in Leuven om tot coole studeerlocaties waar het voor een keer muisstil zal zijn zodat je rustig kan studeren.

Dit kan zelfs de hele nacht door, want de clubs blijven gedurende drie dagen gewoon doorlopend open voor studenten. Bovendien zijn de nodige voorzieningen aanwezig om het blokken wat aangenamer te maken. In de study lounge is er gratis wifi, elektriciteit, handige study goodies en healthy snacks. Voor wie nood heeft aan een welverdiende pauze, is er de energy lounge. Hier kan je ontspannen in de gaming area, de benen losgooien tijdens de silent disco of luisteren naar één van de motivational speeches van wingsuit atleet en sport & motivatiepsycholoog Cédric Dumont of dokter Jef Geys zodat je erna weer met nieuwe moed kan verder studeren.

De Red Bull Study Club in Barvista in Leuven vind doorlopend plaats van 11 tot 13 juni. Volg alles over het event via Facebook: https://www.facebook.com/events/172747926757770/

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans