Stomdronken jongeren overgebracht naar ziekenhuis

De politie moest afgelopen nacht enkele keren afzakken naar het uitgaanscentrum. Enkele jongeren hadden veel te diep in het glas gekeken en werden stomdronken op straat aangetroffen. Een 15-jarig meisje moest overgebracht worden naar het ziekenhuis.

 Een 15-jarig meisje uit Bertem werd dinsdagavond omstreeks 23 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hart ziekenhuis, nadat ze in dronken toestand zittend op de grond in de Naamsestraat was aangetroffen. De minderjarige kon niet meer op haar benen staan, kon geen verstaanbaar woord meer uitbrengen en had gebraakt. De spoedarts besliste haar een nacht in observatie in het ziekenhuis te houden. De vader van het meisje werd verwittigd.

 Een 19-jarige man uit Oud-Heverlee die op stap was op de Oude Markt, moest daar vannacht met een ziekenwagen worden opgehaald nadat hij zich volledig lazarus had gedronken. De man wist niet meer waar hij zich bevond, kon niet meer op zijn benen staan en wist amper nog een woord uit te brengen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis Heilig Hart.

Een 18-jarige student uit Ardooie werd vannacht omstreeks 4 uur in stomdronken toestand door een politiepatrouille aangetroffen in de Parijsstraat. De jongeman werd voor zijn eigen veiligheid te slapen gelegd in een politiecel. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel