Smakelijk gebakje bij La Bas Diest na Anderlechtse kampioenentitel

Stefan Van de Weyer
11 maanden geleden
47 Views
door Stefan Van de Weyer

Brenda Jacobs van culinaire en gezonde horecazaak La Bas werd recentelijk overstelpt met bestellingen voor haar koekjestaart in exclusieve paars-witte kleuren. Het is niet de eerste keer dat de zaak, gelegen in de Koning Albertstraat, met iets origineels op de proppen komt. Toch blijft het een recept voor succes.

Brenda, die zelf een paars-wit voetbalhart bezit, was enorm blij dat RSC Anderlecht donderdagavond kampioen speelde op Charleroi. Reden genoeg om haar alombekende koekjestaart, het petit-beurregebakje, een nieuwe paars-witte look te geven. Bij unieke gelegenheden durft ze al eens uit te pakken met een verrassende ingeving, steeds wordt dit met enthousiasme onthaald bij haar klanten.

Deze keer werd ze letterlijk overrompeld met bestellingen voor de “kampioenentaart”, er kwam zich zelfs een klant uit Grobbendonk melden om de taartjes op te halen. De meeste kopers zijn zelf ook supporters van Anderlecht, maar het taartje wordt ook gekocht als cadeau voor familie of vrienden. Brenda zal het kampioenentaartje deze week ook nog aanbieden. Van de voetbalploeg vertoonde doelman en vaste klant Frank Boeckx al interesse om een koekjestaart te komen degusteren, ook de rest van de ploeg is al op de hoogte. Brenda stond trouwens eerder al in voor de eerste babyborreltaart voor Elena Deschacht.

Meer info valt te verkrijgen via info@labasdiest.be

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer