Sergio afsluiter op Feestmarkt Kessel-Lo

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
256 Views
door Kirsten Bosmans

De Feestmarkt op 21 juli in Kessel-Lo is dit jaar toe aan de 12e editie. Niemand minder dan Sergio speelt een thuiswedstrijd en sluit de Feestmarkt af. “Elf jaar geleden was het de bedoeling om éénmalig een Feestmarkt te organiseren ter gelegenheid van 50 jaar markt en dit viel toen juist op 21 juli. Het werd onverwacht een groots succes”, zegt Willy Heps van café Tempo op het De Becker Remyplein.

“Ondertussen is de hele organisatie weer een beetje gegroeid. Meer en meer lokale handelaars hebben toegezegd om mee te werken. Spijtig genoeg kunnen we geen volledige afsluiting van het plein bekomen, want anders konden we uitgroeien tot een volledige feestmarkt, inclusief braderie”, voegt Willy Heps van de Tempovrienden er nog aan toe.

Op het programma onder meer een rommelmarkt, een speciale markt en kermisattracties. Uiteraard staan er ook optredens op de affiche. Onder meer Kris Aron, de zanger van het OHL-lied, zal van de partij zijn. Ook De 3 Tenoren, Nuri Bedja en La Cuenta staan vandaag op het podium. Afsluiter van dienst is niemand minder dan Sergio. De entertainer uit het Leuvense treedt op omstreeks 20 uur.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans