Rotselaar zet haar ondernemers in de kijker

Stefan Van de Weyer
5 maanden geleden
122 Views
door Stefan Van de Weyer

Rotselaar is trots op haar handelaars en dat mag geweten zijn. Deze week verspreidde de gemeente drieduizend herbruikbare winkeltassen over de deelnemende handelaars. Het is een van de acties die Rotselaar doet om een nieuwe wind door de handelskernen van onze gemeente te laten waaien.

Vanaf zaterdag 15 juli kunnen inwoners van Rotselaar een gratis, compacte en herbruikbare winkeltas afhalen bij hun deelnemende handelaar. “Met deze actie ondersteunt de gemeente Rotselaar haar ondernemers extra door hen meer visibiliteit te geven”, legt schepen van lokale economie, Christel Hendrix, uit. Bovendien wordt aan het milieu gedacht: geen plastic zakjes meer nodig als je deze op zak hebt.

Rotselaar en haar deelgemeenten hebben alles om een bruisende handelsgemeente te zijn: de goede ligging en bereikbaarheid, de toeristische en recreatieve troeven, de actieve bevolking en het goede aanbod van horeca en dagelijkse voorzieningen. Daarom willen we samen de koopbinding in eigen gemeente versterken en een vruchtbaar klimaat scheppen met een direct effect op het ondernemerschap.

 Foto: Light & Design Centre ontvangt de herbruikbare zakjes.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer