Resultaten verkeerscontrole Leuven

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De Leuvense verkeerspolitie controleerde tijdens de nacht van zaterdag op zondag op verschillende locaties op alcohol achter het stuur, maar had ook aandacht voor andere verkeersovertredingen.

In de Platte Lostraat in Kessel-Lo werden tussen 21 uur en 22 uur 54 wagens aan kant gezet. Alle gecontroleerde bestuurders waren in orde.

Op de Holsbeeksesteenweg in Kessel-Lo werd gecontroleerd tussen 22.30 uur en 23.30 uur. Er werden 27 bestuurders aan kant gezet die allen een alcoholtest moesten afleggen. Eén daarvan testte positief, een ander alert. Twee personen die geen gordel droegen, werden eveneens geverbaliseerd.

In de Schoolbergenstraat in Kessel-Lo, waar eveneens korte tijd werd gecontroleerd, waren alle gecontroleerde bestuurders in orde.

Op de Rotselaarsesteenweg werd na middernacht eveneens korte tijd gecontroleerd. Alle bestuurders die aan kant werden gezet, testten negatief.

Op het Engels Plein werden 33 bestuurders aan kant gezet en getest op alcohol. Eén daarvan testte positief, twee anderen alert.

Een dertigjarige bestuurder uit Kessel-Lo, die op de Martelarenlaan werd gecontroleerd naar aanleiding van een verkeersovertreding, bleek rond te rijden in een niet-verzekerde wagen. De auto van de man werd in beslag genomen en versleept naar de stallingsplaats van de politie.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer