Randstad Professionals en Ausy Belgium samengesmolten tot Ausy, a Randstad company

Stefan Van de Weyer
7 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

Randstad Professionals en Ausy Belgium zijn recentelijk samengesmolten tot Ausy, a Randstad company. Om de integratie compleet te maken zullen er zaterdagmiddag 101 welbekende Randstad Clio’s gewisseld worden door spiksplinternieuwe MINI One D 5-deurs!

Dit zal gebeuren met een gemoedelijke infosessie waarbij Ausy, a Randstad company ook denkt aan familie en kinderen. Ze maken van dit heugelijk event een ware familiedag met daarbij springkastelen, een clown en een Foodtruck. AUSY denkt ook aan de kinderen en maakt van dit heugelijk event op de Interleuvenlaan 74-76 een ware familiedag met daarbij ook springkastelen en een BBQ.

De integratie is een meer dan duidelijk antwoord op de toenemende nood aan externe hooggeschoolde professionals. Het bedrijf zal experten tewerkstellen binnen IT, Engineering, HR, Finance, Sales & Marketing en Life Sciences. Daarnaast voert AUSY, a Randstad Company volledige projecten met resultaatsverbintenis uit. De nieuwe organisatie heeft meer dan 1.600 medewerkers in dienst.

Deze geïntegreerde aanpak biedt AUSY, a Randstad Company enerzijds de mogelijkheid om haar klanten nog beter tot dienst te zijn. Anderzijds liggen voor de medewerkers van het bedrijf talrijke (internationale) carrièremogelijkheden nog meer binnen handbereik.

Ausy koos voor MINI omwille van de vele personalisatiemogelijkheden en de scherpe total cost of ownership. Het zijn wagens die zich perfect laten branden en met Primetime communication group vonden ze hiervoor een uitstekende partner.

De buitenkleur van de MINI werd Melting Silver en in samenwerking met Juma en Primetime kwamen hier nog, fel blauwe spiegelkappen, een donkerblauw dak (beide kleuren uit het Ausy logo) en een knappe achterruit sticker bij.

Er zal de AUSY, a Randstad company bestuurders niets mankeren op hun nieuwe MINI met en onder andere een multifunctioneel stuur, regen en licht sensor, aluminium velgen, parkeersensoren en een MINI navigatiesysteem die ze tot hun beschikking krijgen.

Voor de leasing van de 101 MINI’s kiest AUSY voor Arval. Voor het technisch klaarmaken, poetsen en afleveren van de wagens deed Juma Group beroep op de expertise van Care 4 Fleet.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer