Radio Scorpio live op Artefact @ STUK

Voor het eerst brengt Radio Scorpio een integrale uitzending vanop het Artefact festival vanuit het STUK Kunstencentrum in Leuven. Tijdens de voorgaande edities dweepte Scorpio al duchtig met Artefact. De speerpunten van het festival (actualiteit, maatschappelijke uitdagingen en fantastische muziek) staan namelijk ook bij Scorpio centraal. Dit jaar gaat de Leuvense radiozender echter nog een stap verder met de live uitzending van enkele van de absolute headliners van Artefact 2013.

“Nu vrijdag 15 februari (20u-24u) bijt onze landgenoot van Kiss The Anus Of A Black Cat (BEL) de spits af, gevolgd door Forest Swords (UK). Op donderdag 21 februari (20u-24u) neemt Nosedrip (BEL) dan het voortouw, waarna Delay (FIN) in noordelijke schoonheid afsluit”, zegt Joachim Nijs, woordvoerder van Radio Scorpio. “Uiteraard brengen we als bonus ook interviews voor zij die niet aanwezig kunnen zijn. Zo kunnen de luisteraars thuis extra uitgebreid van dit unieke radiogebeuren proeven, op 106 FM of live viawww.radioscorpio.be.”
 
Scorpio biedt overigens nog een extraatje voor de mensen die de concerten in het STUK bijwonen. “Onze dj’s doen hen in het STUKcafé immers op verschillende Artefact-avonden uitgeleide”, besluit Joachim Nijs.
 
Het programma:
 
-woensdag 13/02: Spectdrum (na Actress)
-vrijdag 15/02: Signaal/Ruis (na Forest Swords + Kiss The Anus Of A Black Cat)
-donderdag 21/02: Beetje Melk (na Vladislav Delay + Andy Stott + Nosedrip)
-zaterdag 23/02: Nightshop fm (na Ital Tek + Lone)
 

 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel