Puuur neemt dienstencheque-onderneming DINA Aarschot over

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
81 Views
door Stefan Van de Weyer

Eind 2016 stopt PWA Aarschot met haar poetsdienst met dienstencheques en draagt ze haar activiteiten over aan Puuur. Dankzij dit partnership blijft de dienstverlening zowel voor de 22 medewerkers als voor de 130 klanten gegarandeerd. Vanaf 1 januari 2017 wordt de huishoudhulp, zonder onderbreking, verdergezet door Puuur.

Deze verandering voor de poetsdienst vloeit voort uit het feit dat de PWA niet langer georganiseerd wordt vanuit de RVA en overgenomen wordt door de VDAB. Deze laatste besliste dat dienstenchequebedrijven niet tot hun opdrachten behoren.

Dankzij jarenlange ervaring en schaalgrootte heeft Puuur heel wat troeven als dienstverlener én werkgever. Puuur is een gezonde organisatie met een goed evenwicht tussen haar sociale en economische opdracht. Het behoud van de tewerkstelling van alle medewerkers draagt Puuur hoog in het vaandel. Bovendien wordt er duurzaam geïnvesteerd in een goede ondersteuning en begeleiding van de medewerkers. PWA Aarschot kijkt dan ook vol vertrouwen naar het partnership met Puuur.

Puuur verzorgt huishoudhulp en strijkhulp bij particulieren via het systeem van dienstencheques. Vanuit twintig regiokantoren in Vlaanderen worden er meer dan drieduizend huishoudhulpen uitgestuurd om te poetsen, te strijken, boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Een hele ploeg medewerkers die bij negentienduizend tevreden klanten paraat staat. Puuur maakt deel uit van Ons.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer