Puuur: 250 vacatures voor huishoudhulp in Vlaams-Brabant Jobdag in Aarschot, Haacht, Halle, Opwijk en Tienen

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Om bij achttienduizend huishoudens in heel Vlaanderen paraat te staan om te poetsen of te strijken, rekent Puuur vandaag op meer dan drieduizend enthousiaste medewerkers. Er werden vorig jaar tien procent meer dienstencheques aangeschaft in Vlaanderen. Deze stijging bevestigt ook de groei-ambities van Puuur. In Vlaams-Brabant vertaalt zich dat in 250 vacatures. Om deze vacatures in te vullen, organiseren de vijf regiokantoren in Vlaams-Brabant op donderdag 15 september, doorlopend tussen 14 en 18 uur, een jobdag.

Met als thema “Op zoek naar een toffe job dichtbij huis?” wil Puuur kandidaten aanmoedigen om te solliciteren.
Wie de grootste huishoudploeg van Vlaanderen wil versterken, is welkom in Aarschot, Haacht, Halle, Opwijk en Tienen.  Meer info op http://www.puuur.be/JobdagVlaams-Brabant

Deze wervingscampagne moet de zoektocht naar kwalitatieve medewerkers een frisse boost geven. Hoewel de job doorgaans met vrouwen geassocieerd wordt, groeit het aantal mannelijke collega’s gestaag. Puuur verwelkomt vrouwen én mannen, jong of iets minder jong en dankzij het flexibel werkschema zijn er heel wat mogelijkheden om deeltijds te werken. Na een selectieprocedure kunnen nieuwe medewerkers meteen aan de slag. In de regiokantoren wordt gezorgd voor persoonlijke begeleiding en vorming.

Op die manier ondersteunt Puuur medewerkers én klanten in een betere combinatie tussen arbeid en gezin. Onze medewerkers krijgen een vast contract met gezinsvriendelijke uren en werken dicht bij huis. Onze klanten kunnen rekenen op een vaste huishoudhulp, betalen geen extra kosten en kunnen heerlijk genieten van een proper huis. Door het onderhoud van hun huishouden aan de Puuur HuisHoudHelden over te laten, kunnen ze de uitgespaarde tijd op een andere manier invullen.

Puuur rekent op meer dan tien jaar ervaring als diversiteitsvriendelijke organisatie, kwalitatieve dienstverlener en betrouwbare werkgever. Puuur maakt deel uit van Ons.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer