Print Leuven Actueel blaast 5 kaarsjes uit

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Uw favoriete huis-aan-huis magazine Leuven Actueel heeft iets te vieren. Dag op dag 5 jaar geleden viel de allereerste print van ons lokale blad in de brievenbussen van Leuven en omliggende gemeenten. Vandaag is Leuven Actueel populairder dan ooit.

Op 14 oktober 2011 werd de eerste printversie van Leuven Actueel uitgebracht. Vandaag, 5 jaar en 110 edities later, is Leuven Actueel het meest toonaangevende regionale magazine van Leuven en omstreken. Met 68.000 postbedeelde exemplaren heeft het bovendien een bereik om “u” tegen te zeggen.

Leuven Actueel startte als een blad met een zeer regionale insteek, en dat is het na een half decennium nog steeds. Samengesteld voor en door Leuvenaars, en met het nieuws van in uw straat. Spraakmakende columns over Leuvense hot topics, nostalgische beelden uit het Leuvense straatbeeld, interviews met rasechte Leuvenaars: veel regionaler vind je je nieuws nergens.

Vanwege het succes van Leuven Actueel kregen ook Aarschot en Tienen hun eigen ‘Actueel’, en in augustus 2012 kreeg de print van Leuven Actueel er een digitaal broertje bij in de vorm van een website. Deze speelt nog sneller in op het Leuvense nieuwsaanbod.

Wij zijn alvast trots op onze 5-jarige telg en hopen van u hetzelfde. Bij deze wensen we u nog veel leesplezier!

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans