Primetime Communication Group neemt Stand-By over

Primetime Communication Group N.V. kondigt trots de overname aan van signingbedrijf Stand-By uit Leuven. Primetime Communication Group N.V. versterkt hiermee zijn markpositie als communicatiepartner. “De diensten van Stand-By passen perfect in onze visie op een breed communicatieaanbod”, zegt gedelegeerd bestuurder Wouter Van Melkebeek.

Stand-By werd opgericht door Paul Landeloos en zijn echtgenote Frieda Van de Voorde en staat al 25 jaar garant voor kwaliteit op maat in signing en digital printing. Stand-By is marktleider in Oost-Brabant op vlak van printing op groot formaat, belettering, displays, boarding,…

Wouter Van Melkebeek, gedelegeerd bestuurder: “De diensten van Stand-By passen perfect in onze visie op een breed communicatieaanbod. Met dit aanbod bieden we bedrijven en overheden een nog bredere waaier aan communicatiemogelijkheden.” 

33 personeelsleden

Primetime Communication Group N.V. is onder meer eigenaar van Themamedia N.V., uitgever van Thema Nieuws, Actueel, de Smaakgids en LimburgActueel.be. Naast de uitgeverij kunnen bedrijven en overheden bij Primetime Communication Group N.V. terecht voor: public relations,  events, distributie, online & applicaties en media & strategy. Zowel de producten als de bedrijfscultuur van Stand-By sluiten perfect aan bij de diensten van Primetime Communication Group N.V.

Met deze overname versterkt Primetime Communication Group N.V zijn marktpositie als communicatiepartner naar bedrijven en overheden toe. Door deze strategische overname stijgt voor Primetime Communication Group N.V. het personeelsbestand naar 33 en realiseert het een omzet van ruim 5 miljoen euro.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel