Primetime Communication Group neemt INXCO over

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het Leuvense communicatiebedrijf Primetime Communication Group heeft het digitaalmediabureau INXCO uit Rotselaar overgenomen. Daarmee bevestigt Primetime haar sterke positie in het medialandschap.

INXCO is intussen al 16 jaar actief in digitale marketing en communicatie bij B2B- en B2C-groeibedrijven. “We hebben doorheen de jaren heel wat expertises uitgebouwd”, zegt Peter T’Hooft, zaakvoerder van INXCO. “Sitebouw, online advertising, social media, e-mail- en contentmarketing: allemaal domeinen waar we ons vakkundig in hebben gespecialiseerd.”

In de toekomst zullen Peter en zijn team actief zijn binnen Primetime Communication Group, en dit vanuit de hoofdzetel op de Remysite in Leuven. Peter komt aan het hoofd te staan van de afdeling ‘digital marketing’, die in totaal 11 medewerkers zal tellen. Hij zal ook deel uitmaken van het directieteam. “We zijn tevreden dat de mensen van INXCO ons team komen versterken”, zegt Wouter Van Melkebeek, gedelegeerd bestuurder van Primetime Communication Group. “Op die manier kunnen we de service naar onze klanten nog verbeteren. Geen overbodige luxe in een digitale wereld die alsmaar sneller evolueert.”

Primetime Communication Group bestaat uit 6 afdelingen die het volledige communicatiespectrum beslaan. Naast de ditigal-afdeling zijn er ook de diensten PR, Publishing, Media, Events en Signing. Primetime Communication Group stelt momenteel 58 communicatiespecialisten te werk.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans