Pop-up fair trade café in nieuwe Stadsfabriek

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking en de dienst Welzijn organiseren tijdens de week van de Fair Trade, een vierdaags pop-up Fair Trade Café. Van 11 tot 14 oktober ben je van harte welkom in het pop up Fair Trade Café in de nieuwe Stadsfabriek, in de Martelarenstraat 36. Groot en klein kan er deelnemen aan verschillende activiteiten. Tijdens de activiteiten is de Fair Trade bar open.

Programma
Woensdag 11 oktober
We starten met een leuke namiddag voor kinderen. Om 14 uur dansen we rond de wereld en om 15 uur beoefenen we yoga op wereldmuziek. Doorlopend kunnen de kinderen ook knutselen. Ouders kunnen in de gezellige Fair Trade bar genieten van een heerlijk Fair Trade drankje. Om 20 uur is iedereen van harte welkom tijdens het schrijfcafé van Amnesty International. Wij zorgen voor papier, omslagen, voorbeeldbrieven, balpennen…

Donderdag 12 oktober Kom tijdens de donderdagmarkt gratis een (h)eerlijk tasje Fair Trade koffie drinken. Je bent welkom van 9 tot 12 uur. Om 20 uur vertonen we gratis de film ‘Bienvenue à Marly-Gomont’.

Vrijdag 13 oktober Om 19 uur is er een heerlijke Fair Trade chocolade-proeverij. Om 20.45 uur hopen we met velen aanwezig te zijn voor de onthulling van het nieuwe logo van de gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking Aarschot (GROSA). Om 21 uur word je getrakteerd op een knaloptreden van one+.

Zaterdag 14 oktober Van 14 tot 17 uur kan je een lekker glaasje thee of koffie komen drinken met een heerlijk zoetje tijdens GROSA’s tea-time. Het pop-up Fair Trade Café sluit af met een Quiz van Curieus.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer