Politie onderzoekt inbraken

De politie onderzoekt enkele inbraken. Onder meer in de Eikenbergstraat kregen de bewoners van een woning ongewenst bezoek. De daders konden juwelen stelen.

 Vrijdagavond stelden de bewoners van een woning in de Eikenbergstraat vast dat er tijdens een korte afwezigheid bij hen thuis was ingebroken. Via een tafel klommen de indringers op het plat dak aan de achterzijde van het huis. Vervolgens werd een slaapkamerraam stuk geslagen. Verschillende kamers in de woning werden doorzocht. De buit bestond uit enkele juwelen die in de badkamer lagen.

Vrijdag tijdens de dag werd er ingebroken in een appartement op de derde verdieping in een flatgebouw in de Bogaardenstraat. Toen de bewoner ’s avonds thuis kwam stelde hij vast dat verschillende kasten open stonden en dat de ganse woning doorzocht was. Een pot met muntstukken en een iPad waren verdwenen.

 Vrijdagavond stelden de bewoners van een appartement op de eerste verdieping in een flat in Roelbergdal in Wilsele vast dat er tijdens de dag was ingebroken. De indringers waren het appartement op de eerste verdieping binnengeraakt door een buitenraam dat uitgeeft op een terras te forceren. Het appartement werd grondig doorzocht. De indringers gingen er o.m. vandoor met een laptop en een enveloppe met geld.  

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel