Politie onderzoekt inbraken

Vanmorgen ontdekte de eigenaar van een warenhuis op de Tiensestraat in Leuven dat onbekenden geprobeerd hadden in te breken. Ze probeerden de poort aan de achterzijde van de winkel (Windmolenveldstraat) door middel van een ijzeren staaf open te breken, doch dit lukte niet. De poort raakte beschadigd, maar er werd niets gestolen.

Zondag werd ingebroken in een appartement in de Arnould Nobelstraat in Leuven. Onbekenden forceerden de deur van het appartement en stalen een laptop met bijhorende lader.

Zondagochtend omstreeks 5 uur hebben onbekenden getracht in te breken in een kledingwinkel in de P.J. Van Benedenstraat in Leuven. De daders drongen het gebouw ernaast binnen en probeerden via een binnendeur de winkel te betreden, doch dit is niet gelukt.

Vanmorgen drong een onbekende een woning binnen in de Janseniusstraat in Leuven en ging aan de haal met de handtas van de bewoonster, dewelke op de keukentafel lag. Ook de autosleutels werd meegenomen. De politie plaatste uit voorzorg een wielklem op het voertuig.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel