Politie onderzoekt inbraken

Zondagavond stelden de bewoner van een huis in de Leopold Beosierlaan in kessel-Lo vast dat er tijdens hun afwezigheid was ingebroken. De achterdeur van de woning stond open. Op de slaapkamer hadden de indringers een pot met klein geld aangetroffen. De inhoud van de pot was verdwenen. Ook een laptop bleek gestolen te zijn.

 Ook de bewoners van een woning op het Vredeplein in Kessel-Lo kregen zondag tijdens de dag indringers over de vloer. Een raam op de eerste verdieping werd geforceerd. Uit het onderzoek bleek dat de inbreker gebruik had gemaakt van een regenton om op het plat dak te geraken en zo aan het venster te kunnen. Verschillende kasten in de woning werden doorzocht. Vermoedelijk is de indringer er vandoor gegaan toen de bewoner van het huis thuiskwam. Een schuifraam dat uitgeeft op de tuin stond open. Een buur merkte op het uur van thuiskomt van de bewoner een verdachte kerel op aan de achterzijde van de woning die haast had om weg te komen. Op het eerste zicht bleek er niets gestolen te zijn.

 Zondagavond bleek te zijn ingebroken in een alleenstaand huis in de Pastoor Legrandstraat in Wilsele. Een ruit aan de achterzijde van de woning was stukgeslagen. De inbrekers gebruikten een tuinmeubel dat buiten stond om door het venster naar binnen te klauteren. De ganse woning werd doorzocht. De buit bestond uit een aantal laptops.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel