Politie onderzoekt inbraken

In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken in een drankgelegenheid op de Tervuursevest in Heverlee. Onbekenden forceerden de toegangsdeur van de handelszaak. De buit bedraagt een kassalade, een laptop en enkele lege bakken om vaten bier in te plaatsen. De zaak werd volledig overhoop gehaald. Het gerechtelijk labo werd op de hoogte gesteld voor een sporenonderzoek.

Gisteren in de voormiddag werd er ook geprobeerd in te breken in een huis aan de Uitbreidingslaan in Leuven. Onbekenden probeerden de woning te betreden via het keukenraam. Nergens anders aan de woning werden er braaksporen teruggevonden. Het huis werd ook niet doorzocht.

Afgelopen nacht werd er eveneens ingebroken in een studentenresidentie in de Minderbroedersstraat in Leuven. Het slachtoffer betrapte de dader en zette de achtervolging in, maar kon hem niet meer inhalen. De politie kwam ter plaatse en kamde de buurt uit, echter zonder resultaat. Nergens werden er braaksporen aangetroffen. De buit bedroeg een laptop en twee gsm-toestellen.

Gisterenavond forceerden onbekenden de deur van een appartement aan het Marrainenplein in Leuven. Het slot van de deur was zodanig gemanipuleerd dat het slachtoffer het appartement niet meer binnen kon. Een slotenmaker werd verwittigd. Op het eerste zicht werd er één laptop ontvreemd. Er werden geen braaksporen aangetroffen op de toegangsdeur tot het volledige appartementsgebouw.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel