Politie onderzoekt inbraken

Maandagavond hebben onbekenden getracht in te breken in een bedrijf op de Interleuvenlaan in Leuven. Recent werd er al effectief ingebroken in het bedrijf via een van de ramen. Hier werd tijdelijk een houten plank voor geplaatst. De dader van maandag haalde deze houten plank weg. Het was de bewaking die dit ontdekte en de politie erbij haalden. Deze doorzochten het bedrijf maar konden geen daders meer aantreffen. Er werd ook  niets gestolen. Vermoedelijk zijn ze niet binnen geweest.

Maandagavond omstreeks 21.15 uur hebben onbekenden ingebroken in een bedrijf op de Technologielaan in Leuven. De daders drongen het gebouw binnen door een raam aan de achterzijde in te slaan met een steen. Opmerkelijk is wel dat het raam op drie meter hoogte van de grond staat. Eens binnen ging het inbraakalarm af. Vermoedelijk werd een laptop gestolen. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.

Maandagavond meldde een bewoonster van een appartementsgebouw in de Blijde-Inkomststraat in Leuven dat onbekenden probeerden in te breken. Een ijzeren toegangsdeur op het gelijkvloers en een houten branddeur in de kelderverdieping werden geforceerd. Er werd niets gestolen.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel