Politie onderzoekt inbraken

Een bewoner van de Kapucijnenvoer in Leuven stelde donderdagochtend vast dat onbekenden getracht hadden in te breken in zijn appartement. Er waren verscheidene braaksporen te zien op zijn deur, maar de dader is niet binnen geraakt.

In een schoolgebouw van de KU Leuven in de Charles Deberiotstraat in Leuven werd tijdens het weekend ingebroken, doch de inbraak werd gisterenochtend pas opgemerkt. In een van de burelen werden verscheidene kasten open gebroken. Er werd kleingeld gestolen.

Donderdagavond omstreeks 22.30 uur werd ingebroken in een bedrijf op de Interleuvenlaan in Leuven. De daders probeerden eerst een raam te forceren, maar toen dit niet lukte haalde ze enkele stenen uit het voetpad en sloegen hiermee het raam in. Er werd vier laptops gestolen. Het gerechtelijk labo werd verwittigd voor sporenonderzoek.

Uit een woning in de Bogaardenstraat in Leuven werden donderdag twee laptops gestolen. Vermoedelijk kwamen de daders binnen via de achterdeur die niet op slot was.

In een woning in het Redingenhof in Leuven werd vannacht ingebroken tijdens de aanwezigheid van de bewoners. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en de eerste verdieping werd doorzocht. Het gaat om een bureelruimte en de living. De daders gingen aan de haal met een laptop en geld. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel