Plaatselijke handelaar in Landen online met Storesquare

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Landen zal zijn handelaars op maandag 30 mei kennis laten maken met Storesquare. Deze e-commercetool moet een volgende stap zijn om het online winkelieren uit Landen en omstreken tot thuis bij de klanten te brengen.

In Landen zal de kick-off Road Storesquare plaats vinden om aan te tonen dat online shoppen voortaan ook bij een vertrouwde en lokale winkelier kan. Dit initiatief omtrent e-commerce is vooral interessant voor de Landense handelaars.

Ruim zes op tien Belgen koopt tegenwoordig online in het buitenland. De dienst Lokale Economie van Landen reageerde enthousiast op het voorstel van Roularta om Storesquare aan de handelaars voor te stellen. Ze stelden zelfs voor om de roadshow rond Storesquare te lanceren in Landen, met de grote Kick-Off op maandag 30 mei in het Aulnenhof.

Storesquare biedt de handelaars een platform aan waarop een eigen webshop kan gebouwd worden. Daarbij verzorgt en onderhoudt het team van Storesquare dat platform en de daarbijhorende marketing. De plaatselijke winkel via het computerscherm thuis bij de klanten brengen is en blijft het hoofddoel.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer