Opnieuw handelszaak in centrum Oud-Heverlee Weer warme bakker na 3,5 jaar

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

In Oud-Heverlee opende ging voorbije week een brood- en banketbakker open. De zaak die voorlopig nog geen naam heeft vestigde zich in de Blokkenstraat. De uitbaters zijn nog op zoek naar een degelijke naam en verwachten wat respons van hun klanten. Indien ze een goede naam kunnen verzinnen, die de naam van de zaak wordt, dan krijgt de tipgever een gratis taart.

Het gebouw in de Blokkenstraat stond meer dan 3,5 jaar leeg nadat bakker Lefever in mei 2014 ermee stopte. In Oud-Heverlee hebben ze dus sinds even opnieuw een warme bakker, maar verder is er amper handelsbedrijvigheid merkbaar, dat willen ze bij deze bakker deels opvangen.

Ze bieden een groot gamma aan en tijdens de eindejaarsperiode zijn ze twee weken op rij dagelijks open, zelfs op hun sluitingsdag, dinsdag. Momenteel ligt de focus op hun kerststronken en taarten zoals bavarois. Gezien het met de feestdagen heel druk is, hadden ze nog geen tijd gevonden om een naam te verzinnen om op een naam te komen. Klanten mogen altijd tips geven. Indien een klant de naam bedenkt die de zaak zal krijgen, dan krijgt die een grote taart ter waarde van 15 euro. In januari zal de nieuwe naam bekend raken. Verder willen ze de klanten op hun wenken bedienen door ze charcuterie, boter en beleg zoals confituur en choco aan te bieden zodat ze niet te ver moeten lopen. Ook het aanbieden van wijn zou in de toekomst een optie zijn.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer