Ontdek de nieuwe collecties bij Home & Garden!

Kirsten Bosmans
2 maanden geleden
150 Views
door Kirsten Bosmans

Home & Garden, al 20 jaar uw specialist in tuinmeubelen en tuinartikelen in Korbeek-Lo, pakt uit met enkele opvallende nieuwigheden. Benieuwd? Je kan de nieuwste collecties uitgebreid ontdekken tijdens de opendeurdagen dit en volgend weekend.

De nieuwe collecties zijn aangekomen bij Home & Garden! Ben je benieuwd wat de tuinspecialist dit seizoen voor u in petto heeft? Heel wat moois, zoveel is zeker. Zo is Tibbo, de eerste teak collectie van Dedon, dit jaar uitgebreid met sofa’s en ligzetels. De unieke combinatie van teak, textiel en geweven stoffen stralen pure luxe en rijkdom uit. Daarnaast pakt Royal Botania uit met de Twist, een stoel met een eigentijds design maar toch een tijdloze uitstraling. Ook Tribù brengt een nieuwe stoel op de markt, de Nodi, die gekenmerkt wordt door gedraaid touw in pvc en hennep.

Nog meer inspiratie nodig? Home & Garden heeft ook enkele nieuwe merken toegevoegd aan haar gamma: Mr. Tricot, Limited Edition en Vincent Sheppard. Kom alles ontdekken tijdens de opendeurdagen op 9, 10, 11, 16, 17 en 18 maart, telkens van 10 tot 18 uur. Meer info: https://homegarden.be/nieuwe-collectie

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans