Ongevallen met bromfietsers

Zaterdagavond omstreeks 18 uur kwamen op het jaagpad ter hoogte van de Oude Wakkerzeelsebaan in Wilsele twee bromfietsers met elkaar in aanrijding. Beiden kwamen hierbij ten val. Een 34-jarige vrouw uit Herent hield aan de valpartij een kwetsuur aan de rechterhand over. Ze ging een dokter raadplegen. Beiden legden een negatieve ademtest af.

Zaterdagnamiddag omstreeks 15.30 uur werd op de Naamsesteenweg op de oversteekplaats ter hoogte van café De Grillekes ook een 22-jarige vrouw uit Kessel-Lo aangereden. De bestuurster van de auto raakte de voetgangster met haar buitenspiegel. Het slachtoffer klaagde van pijn aan de linkerschouder, de heup en een enkel. Ze werd na het toedienen van de eerste zorgen ter plaatse met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

Vrijdagavond omstreeks 17.20 uur kwamen op de Baron Descampslaan in Wijgmaal een wagen en een bromfiets met mekaar in aanrijding. De aanrijding deed zich voor toen de bestuurster van de wagen de parking van de kinderopvang wilde oprijden. Ze had de bromfietser, een 24-jarige man uit Tremelo, die uit de tegengestelde richting kwam, te laat opgemerkt. De bromfietser klaagde van pijn aan een hand en de rug. Hij werd met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel