OHL wint overtuigend van Oostende Eindstand 4-1

Bart Mertens
3 jaar geleden
door Bart Mertens

OHL heeft de volle buit gepakt tegen Oostende. Na een indrukwekkende prestatie stond er na negentig minuten 4-1 op het scorebord. OHL zet met deze overwinning een belangrijke stap richting het behoud in eerste klasse.

OHL heeft een levensbelangrijke stap gezet in de strijd tegen de degradatie. De Leuvenaars klopten Oostende met 4-1. Indrukwekkende score en dat was ook het spel van OHL. De thuisploeg begon heel gedreven aan de wedstrijd en kreeg in de eerste helft een penalty. Bostock zette die feilloos om. Even later knutselde OHL een prachtige actie in elkaar met de 2-0 tot gevolg. Een meer dan verdiende voorsprong bij de rust want Oostende liet het compleet afweten.

In de tweede helft kwam Oostende wel opzetten maar ze kregen meteen het deksel op de neus. OHL scoorde al vroeg in de tweede periode en deed er even later nog een goal bij. 4 tegen 0 en wedstrijd gespeeld. Oostende kwam nog terug tot 4-1 maar voor OHL was de buit binnen.

OHL zet met deze overwinning een heel belangrijke stap richting het behoud in eerste klasse. De Leuvenaars springen opnieuw over Moeskroen dat het vanavond nog opneemt tegen Westerlo.

Over de auteur

Bart Mertens

Bart Mertens