OHL wil drie punten pakken op Freethiel

Het speelveld in Waasland-Beveren is goedgekeurd en bijgevolg kan OHL op zoek gaan naar de drie punten op de Freethiel. Na de 2-6 nederlaag tegen Lokeren willen de spelers revanche nemen en de drie punten pakken op verplaatsing. 

 “We zijn niet als geslagen honden van het veld gegaan en ik voelde ook veel scherpte, ondanks de moeilijke trainingsomstandigheden door het winterweer. Mijn dank echter opnieuw aan burgemeester Louis Tobback, sportschepen Els Van Hoof en de Leuvense stadsmensen, waardoor het kunstgrasveld op Bruineveld sneeuwvrij werd gemaakt”, aldus Van Geneugden op de site van OHL. Toch blijft de trainer op zijn hoede voor Waasland-Beveren.

Selectie: Yves Lenaerts, Tomislav Mikulic, Kenny Thompson, Kenneth Van Goethem, Ovidy Karuru, Karel Geraerts, Ebrahima Sawaneh ‘Ibou’, Alessandro Cerigioni, Bjorn Ruytinx, Thomas Azevedo, Cedric Buekers, Koen Weuts, Jonas De Roeck, Evariste Ngolok, Dean Michiels, Derick ‘Chuka’ Ogbu, Ludovic Buysens, Logan Bailly, Stéfan Gíslason, Ben Yagan, Gunther Vanaudenaerde. 


Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel