OHL hoopt op stunt tegen Club Brugge

OHL speelt dit weekend op verplaatsing bij Club Brugge. Geen eenvoudige opdracht maar een gelijkspel zou al een hele stunt zijn. Trainer Ronny Van Geneugden hoopt alvast om minstens een punt mee te brengen uit Brugge.

OHL staat momenteel twaalfde in de Jupiler League met 7 punten uit negen westrijden. Tegenstander Club Brugge doet het iets beter met 23 punten uit evenveel wedstrijden. De West-Vlamingen staan momenteel tweede in de competitie en zijn niet van plan om punten te laten liggen tegen OHL. Moeilijke opdracht dus voor de Leuvenaars maar een stunt is nooit uitgesloten. Hopelijk krijgt coach Ronny Van Geneugden zijn spelers volledig opgeladen voor het duel. In de ziekenboeg gaat het alvast de goede richting uit. Vanaudenaerde werkt verder aan zijn revalidatie, net zoals David Wijns. Beide heren zijn echter nog niet beschikbaar voor het duel tegen Club Brugge. Afwachten of publiekslieveling Bjorn Ruytinx het vertrouwen krijgt van de trainer na zijn doelpunt tegen AA Gent.

Eline De Munck

Bij Club Brugge is het vertrouwen alvast groot. Blauw-zwart organiseert overigens een zangfestijn voor de wedstrijd. De supporters worden om 19.15 uur op het supportersplein verwacht waar ze een songbook cadeau krijgen. Niemand minder dan Eline De Munck leidt het zangfeest in goede banen. Trainer Ronny Van Geneugden kan er maar best op toezien dat zijn spelers haar pad niet kruisen want De Munck zou met haar twee talenten wel eens voor de nodige afleiding kunnen zorgen die enkel in het voordeel van blauw-zwart kan spelen. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel