OHL gaat voor zege tegen Charleroi

OHL speelt vanavond thuis tegen Charleroi. Er staat druk op de ketel want OHL kon al een hele tijd niet meer winnen.

Een zege, dat heeft OHL nodig na een lange reeks van gelijke spelen en nederlagen. De Leuvenaars zitten al elf wedstrijden zonder zege maar trainer Ronny Van Geneugden belooft dat er tegen Charleroi zal gestreden worden met het mes tussen de tanden. Ook Chuka belooft vuurwerk. De aanvaller laat weten dat de spelers gebrand zijn op een overwinning.

“Wie scoort is niet belangrijk, als het team maar wint. En het wordt ook hoog tijd dat dit nog eens gebeurt, want dat zal goed zijn voor het vertrouwen. Met nagenoeg dezelfde ploeg boekten we 15 op 15 en liep het daarna veel minder. Maar onze teamgeest is altijd goed gebleven, we blijven geloven dat het tij zal keren en we dus tegen Charleroi de drie punten pakken.”

Selectie: Yves Lenaerts, Tomislav Mikulic, Severino da Silva Robson, Kenny Thompson, Kenneth Van Goethem, Ovidy Karuru, Karel Geraerts, Alessandro Cerigioni, Ebrahima Sawaneh ‘Ibou’, Bjorn Ruytinx, Thomas Azevedo, Koen Weuts, Loris Brogno, Evariste Ngolok, Dean Michiels, Derick ‘Chuka’ Ogbu, Ludovic Buysens, Logan Bailly, Ben Yagan, Gunther Vanaudenaerde. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel