OHL gaat voor punten tegen Genk

Nul punten. Dat is de voorlopige balans van OHL na één competitiewedstrijd. Kortstondig concentratieverlies leidde tot een nederlaag op het veld van Kortrijk maar dat mag volgens trainer Ronny Van Geneugden niet meer gebeuren tegen Genk nu zaterdag in eigen huis.

Racing Genk is geen kleine tegenstander maar van angst geen sprake bij de Leuvense eersteklasser. Trainer Ronny Van Geneugden kan rekenen op de creativiteit van Messoudi en Ogunjimi die ondanks lichte blessures toch speelklaar geraken voor de wedstrijd tegen Genk nu zaterdag in Den Dreef. “We mogen achterin zo weinig mogelijk weggeven. Onze defensie is sterker dan vorig jaar. We gaan proberen om offensief te spelen als we de bal in de ploeg hebben”, voorspelt Ronny Van Geneugden.

Hoge toppen

Voor aanwinst Ogunjimi is de wedstrijd tegen Genk natuurlijk een beetje speciaal. Naar eigen zeggen voelt hij zich een echte Genkenaar nadat hij bij die club hoge toppen scheerde in het verleden. Toch wil hij met OHL punten pakken tegen zijn ex-club, al is het nog niet zeker of Ogunjimi in de basis zal starten. “De trainer zal me laten spelen als hij vindt dat ik er klaar voor ben. Ik voel me steeds beter op training”, klinkt het.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel