OHL bezoekt woonzorgcentrum Remy Bewoners zingen OHL-lied

Bart Mertens
2 jaar geleden
125 Views
door Bart Mertens

Als trouwe fans trekken de bewoners van woonzorgcentra Edouard Remy en Booghuys er geregeld op uit om te supporteren voor hun favoriete voetbalploeg OHL. Vandaag keerden OCMW Leuven en OHL de rollen om en brachten enkele spelers en leden van de technische staf van OHL een bezoek aan hun oudere fans in twee woonzorgcentra.

De Leuvense voetbalclub zet zich al enkele jaren in om kansengroepen te betrekken bij voetbal. Eerder dit jaar organiseerden OCMW Leuven en voetbalclub Oud-Heverlee Leuven tijdens de paasvakantie een voetbalweek om de Leuvense sportverenigingen te motiveren hun aanbod toegankelijker te maken voor kansarme kinderen. Vandaag speelden de oudere fans van de woonzorgcentra van OCMW Leuven een thuismatch; zij kregen de kans om een praatje te slaan met hun favoriete spelers tijdens een meet & greet in hun woonzorgcentra.

“Voetbalclub OHL doet al jaren een inspanning om ook onze oudere bewoners bij het voetbal te betrekken. Bij hun thuismatchen kunnen onze bewoners gratis de match bijwonen”, zegt Leuvens OCMW-voorzitter Herwig Beckers. “Vandaag maakten de spelers en de technische staf tijd vrij om een bezoek te brengen aan hun oudere fans en met hen op de foto te gaan. Met deze samenwerking brengen we hun idolen letterlijk tot bij onze oudere supporters.”

Over de auteur

Bart Mertens

Bart Mertens